Alektum Group heeft een aparte afdeling die gespecialiseerd is in zakelijke incasso (ook wel business-to-business of B2B). Bij onze aanpak van zakelijke incassodiensten staat u als klant centraal en wij passen onze methoden aan om te komen tot een oplossing die helemaal aansluit bij uw specifieke activiteiten en uw voorkeuren, terwijl we ook op een objectieve en professionele manier omgaan met uw klanten. U hebt altijd toegang tot een persoonlijke beheerder die op een snelle en zakelijke manier voor u klaarstaat en die zijn of haar ervaring en juridische competenties volledig inzet om er via een succesvolle strategie voor te zorgen dat u sneller uw geld krijgt.

Onze zakelijke incassodiensten

Aanmaningen

Wij kunnen er al in een vroeg stadium instappen en uw aanmaningen beheren. U bespaart tijd, geld en middelen door ons uw aanmaningen te laten regelen. Wij sturen aanmaningen en houden vervolgens uw uitstaande vorderingen in de gaten tot de betaling binnen is.

Incasso

Al onze beheerders die zich bezighouden met zakelijke incasso zijn specialisten op dat gebied en beschikken over een uitgebreide ervaring in het afhandelen van vorderingen tussen bedrijven. U én uw klant worden professioneel ontvangen en u mag er altijd op vertrouwen dat wij goed op de hoogte zijn van de toepasselijke wetgeving en op de juiste manier met het dossier omgaan om ervoor te zorgen dat u uw vorderingen betaald krijgt.

Langetermijnbewaking

Soms zijn er situaties waarin uw klant niet over de financiële middelen beschikt om zijn of haar schulden te betalen. Wij helpen u dan om uw vordering in het oog te houden tot de financiële situatie van uw klant veranderd is en zorgen ervoor dat de vordering niet verjaart.

Als u meer wilt weten over hoe wij u kunnen helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen!