03 303 24 60

Mocht u vragen hebben of wensen te reageren, kunt u uw dossier online via Plan & Pay raadplegen of ons telefonisch of per mail contacteren:

+32 (0)9 298 26 02

backoffice@alektumgroup.be

Kopen van vorderingen

Schakel ons in

Kopen van vorderingen

Met uw vorderingen hebt u een groot onbenut potentieel in handen voor meer cashflow. Daar kunt u van profiteren! Wij kopen de opeisbare vorderingen van het bedrijf op en u krijgt meteen het geld.

U wilt kapitaal en middelen vrijmaken? Met een aankoop van vorderingen, waarbij wij uw portefeuille met achterstallige vorderingen kopen, kunt u uw cashflow opvoeren en voorkomt u dat u kapitaal hebt vastzitten in facturen. U hoeft zich geen zorgen te maken over onbetaalde facturen en bent er geen tijd en geld aan kwijt. Die klus nemen wij van u over!

Met een aankoop van vorderingen beperkt u uw risico

Wij kunnen uw vorderingen geheel of gedeeltelijk gaan verzorgen. De actuele behoeften van het bedrijf zijn daarbij het uitgangspunt. Door uw verkoop van vorderingen aan ons nemen wij het risico over plus het werk dat nodig is om uw facturen betaald te krijgen. U kunt uw waardevolle tijd en energie dan besteden aan het genereren van nieuwe omzet.

Verkoop uw vorderingen - niet de relaties met uw klanten

Wees zorgvuldig bij het kiezen van uw zakelijke partners. Uw bescherming, daar gaat het om bij de unieke basisaanpak van Alektum Group: onze ambitie is dat u als klant uw geld terugkrijgt terwijl de relatie met úw klant ook behouden blijft. Bij onze procedures en zorgvuldige processen bij de aankoop van vorderingen is de focus heel duidelijk: u moet een goede relatie houden met de betrokken klanten.

Hoe wij u kunnen helpen

Dankzij ons unieke aanbod van diensten en producten kunnen wij u voor het volledige financiële proces - van verkoop tot betaling - ondersteuning bieden met onder andere de recruitment van klanten, kredietinformatie, bedrijfsfinanciering, factuurdiensten, incasso, betekening en aankoop van vorderingen. Daarnaast zijn onze ervaren juristen tijdens het gehele proces beschikbaar voor aanvullende ondersteuning, om zo te zorgen voor zekerheid en bij te dragen aan het succes.

Naar bovenkant pagina