03 303 24 60

Mocht u vragen hebben of wensen te reageren, kunt u uw dossier online via Plan & Pay raadplegen of ons telefonisch of per mail contacteren:

+32 (0)9 298 26 02

backoffice@alektumgroup.be

Over Alektum Group

Schakel ons in

Over Alektum Group

Alektum Group is een familiebedrijf dat actief is op het gebied van incasso en aanverwante diensten. Met een unieke combinatie van innovatieve diensten en producten bieden wij onze klanten via betrouwbare informatie en juridische expertise ondersteuning voor hun volledige financiële proces en helpen wij hen bij het vinden van de juiste klanten, het verbeteren van de liquiditeit, het stroomlijnen van het factuurbeheer en het beperken van kredietrisico's. Wij zien ons als partners voor de lange termijn door middel van nauwe samenwerking, maatwerkoplossingen en een tactvolle dialoog met de klanten van onze klant. De samenwerking met ons verloopt altijd op een eenvoudige en effectieve manier - de juiste oplossingen op het juiste moment voor de juiste resultaten.

Alektum Group is actief sinds 1992, in eerste instantie als incassobureau. Vandaag de dag zijn wij actief op 18 Europese markten, met zo'n 650 medewerkers en een omzet van meer dan 1,2 miljoen Zweedse kroon.

Alektum Group

Wij zijn altijd overtuigd geweest van het belang van één proces en een unieke combinatie van producten en diensten. In lijn hiermee hebben wij in 2015 van 28 kleine bedrijven één Alektum Group gemaakt, met als resultaat dat we inmiddels in staat zijn om onze klanten en partners ondersteuning te bieden voor het gehele financiële proces. Met Alektum Group als partner voor incasso en aanverwante diensten kunt u uw zakelijke relaties doorontwikkelen. Wij helpen u bij het vinden van de juiste klanten, het verbeteren van uw liquiditeit, het stroomlijnen van uw factuuradministratie en het terugdringen van uw kredietverliezen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een duidelijk gedefinieerde waardeketen met juridisch advies, uitstekende informatiediensten en efficiënte financiële oplossingen plus de aankoop van vorderingen. Met gemeenschappelijke doelen en met onze support voor uw bedrijf kunt u de relatie met uw klanten intact én goed houden.

De samenwerking met ons verloopt altijd op een eenvoudige en effectieve manier - de juiste oplossingen op het juiste moment voor de juiste resultaten.

Meer informatie over Alektum Group

Hoe wij u kunnen helpen

Dankzij ons unieke aanbod van diensten en producten kunnen wij u voor het volledige financiële proces - van verkoop tot betaling - ondersteuning bieden met onder andere de recruitment van klanten, kredietinformatie, bedrijfsfinanciering, factuurdiensten, incasso, betekening en aankoop van vorderingen. Daarnaast zijn onze ervaren juristen tijdens het gehele proces beschikbaar voor aanvullende ondersteuning, om zo te zorgen voor zekerheid en bij te dragen aan het succes.

Het laatste nieuws

Naar bovenkant pagina