Over Alektum Group

Alektum Group is een familiebedrijf dat actief is op het gebied van incasso en aanverwante diensten. Met een unieke combinatie van innovatieve diensten en producten bieden wij onze klanten via betrouwbare informatie en juridische expertise ondersteuning voor hun volledige financiële proces en helpen wij hen bij het vinden van de juiste klanten, het verbeteren van de liquiditeit, het stroomlijnen van het factuurbeheer en het beperken van kredietrisico's. Wij zien ons als partners voor de lange termijn door middel van nauwe samenwerking, maatwerkoplossingen en een tactvolle dialoog met de klanten van onze klant. De samenwerking met ons verloopt altijd op een eenvoudige en effectieve manier - de juiste oplossingen op het juiste moment voor de juiste resultaten.

Functieomschrijving

Als Marketing & Communication Officer zorg je voor de verdere goei en ontplooiing van het merk ’Alektum’ binnen de Belgische en West Europese markt.
Dit doe je door het plannen, uitrollen en evalueren van digitale campagnes, het creëren van brand awareness en het organiseren van klantenevenementen.
Jij zorgt voor het onderhoud en de optimalisatie van onze website en social media kanalen.
Jij zorgt ervoor dat relevant nieuws uit de sector wordt opgepikt en speelt hier pro-actief op in.
Jij verzorgt alle interne en externe communicatie van Alektum NV.
In een adviserende rol ondersteun je ons Sales team met het uitstippelen en uitvoeren van de marketing strategie en bepaal je welke tools hiervoor het best zijn aangewezen.

Profiel

  • Jij behaalde een Bachelor of Master in Marketing of Communicatie en/of hebt reeds een eerste ervaring binnen een gelijkaardige
    functie
  • Jij hebt sterke communicatieve skills, zowel in het Nederlands, Engels als Frans!
  • Je kent je weg binnen de verschillende digitale marketingkanalen
  • Jij weet als geen ander hoe je een merk kan laten groeien
  • Je beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden
  • Je bent creatief , dynamisch én hands-on

Aanbod

Je krijgt de kans om actief deze nieuwe functie vorm te geven én mee te bouwen aan het merk ‘Alektum NV’ binnen België en West Europa. Wij bieden je bovendien de kans om je kennis & ervaring verder uit te bouwen en dit binnen een zeer dynamisch team.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur én je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met tal van extra-legale voordelen zoals:
maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering voor jou en je gezinsleden, groepsverzekering met inkomensgarantie, vergoeding woon-werkverkeer én abonnement op de ondergrondse parking.

Je werkt in een glijdend uurrooster, waardoor we je de nodige flexibiliteit en work-life balans kunnen bieden.

Interesse

Verras ons en stel jezelf op een creatieve manier voor aan volgend adres: hr@vestingfinance.be.