Over Alektum Group

Alektum Group is een familiebedrijf dat actief is op het gebied van incasso en aanverwante diensten. Met een unieke combinatie van innovatieve diensten en producten bieden wij onze klanten via betrouwbare informatie en juridische expertise ondersteuning voor hun volledige financiële proces en helpen wij hen bij het vinden van de juiste klanten, het verbeteren van de liquiditeit, het stroomlijnen van het factuurbeheer en het beperken van kredietrisico's. Wij zien ons als partners voor de lange termijn door middel van nauwe samenwerking, maatwerkoplossingen en een tactvolle dialoog met de klanten van onze klant. De samenwerking met ons verloopt altijd op een eenvoudige en effectieve manier - de juiste oplossingen op het juiste moment voor de juiste resultaten.

Functieomschrijving

Als Sales Support Officer zorg je mee voor de verdere groei van Alektum NV. Je gaat actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten binnen de Belgische markt. Op basis van jouw marktanalyse ga je samen met het team trends onderscheiden, klanten detecteren, klantengroepen segmenteren en leads genereren. Gaandeweg breid je je kennis over onze dienstverlening uit en bouw je je eigen netwerk op binnen de sector.

Jij benadert de potentiële klanten, detecteert hun behoeften en vertaalt deze naar onze dienstverlening.
Als geboren sales, slaag je er in om potentiële klanten warm te maken voor een presentatie of klantenbezoek en plan je een afspraak in voor de Sales Director.
Je logt alle informatie in ons CRM systeem.
Je maakt contracten en tenders op en bent verantwoordelijk voor het opvolgen hiervan.
Tenslotte ondersteun je het team bij het opmaken van uitdagende presentaties met een duidelijke USP.

Profiel

  • Je bent een dynamische en positieve persoon met een stevige drive.
  • Je hebt reeds een eerste commerciële ervaring achter de rug (bij voorkeur in B2B omgeving) of veel zin om alles te leren over telefonische prospectie.
  • Je hebt een professionele houding aan de telefoon.
  • Je hebt naast een uitstekende beheersing van het Nederlands ook stevige kennis Frans én Engels.
  • Je zet de klant altijd op de eerste plaats en zorgt voor een vlekkeloze administratieve opvolging van ieder klantendossier.
  • Je bent stressbestendig en werkt nauwkeurig.
  • ‘No (wo)man is an island’, je houdt er dan ook van om in teamverband te werken.

Aanbod

Je krijgt de kans om actief mee te bouwen aan de sales strategie en mee de krijtlijnen uit te zetten in deze nieuw gecreëerde functie. Alektum NV biedt je de kans om je commerciële ervaring verder uit te bouwen, en dit binnen een gedreven team.

Je krijgt een ‘on-the-job’ opleiding aangaande onze diensten. Tevens krijg je de mogelijkheid om je professioneel te blijven bijscholen.

Je krijgt een contract van onbepaalde duur én je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met tal van extra-legale voordelen zoals:

maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatieverzekering voor jou en je gezinsleden, groepsverzekering met inkomensgarantie, vergoeding woon-werkverkeer én abonnement op de ondergrondse parking.

Interesse

Bewijs dat je een echt commercieel talent hebt, met een aantrekkelijk CV en een prikkelende motivatiebrief aan volgend adres: hr@alektumgroup.be.