Welcome to Belgium   Click to listen highlighted text! Welcome to Belgium

Aankoop van vorderingen

Opeisbare – of dubieuze – vorderingen kunnen een invloed hebben op de cashflow en liquiditeit van uw bedrijf. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van portefeuilles met onbetaalde vorderingen en de doorlopende aankoop van vorderingen op basis van de actuele behoeften van het bedrijf. Wij weten namelijk uit ervaring de term “one size fits all” eigenlijk maar zelden geldt. Het is onze ambitie om ervoor te zorgen dat u als klant zo snel mogelijk uw geld krijgt en ondertussen toch uw relatie met de klant in stand houdt.

Risicovrij

U kunt uw onbetaalde vorderingen geheel of gedeeltelijk aan ons overdragen en meteen over uw geld beschikken. Als u uw vorderingen aan ons verkoopt, nemen wij het risico over en verwerken wij de onbetaalde facturen voor u.

Your business. With care.

Uw klantrelaties en uw merk staan bij ons voorop. Door onze innovatieve AI-oplossingen kunnen we de beste aanpak bepalen en er zo voor zorgen dat degene met de schuldenlast begrijpt dat er verschillende mogelijkheden zijn voor de verdere aanpak. We werken op een persoonlijke manier nauw samen met uw klanten om een effectieve en beheersbare manier te vinden om de schuld terug te betalen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de persoonlijke en zakelijke relatie met uw klanten in stand kunt houden.

Snel en eenvoudig

Waarom zouden we het ingewikkeld maken? We beschikken over veel ervaring op het gebied van debiteurenbeheer en met een team dat mensen echt wil helpen, kunnen we een snel en soepel proces garanderen als u het besluit neemt om uw onbetaalde vorderingen aan ons te verkopen.

Click to listen highlighted text!