Debt Collection

Achterstallige betalingen zonder gevolgen voor uw liquiditeit

Achterstallige betalingen zijn helaas niet altijd te vermijden en dat kan op termijn leiden tot liquiditeitsproblemen en de rem zetten op uw groei. Bovendien verkleint de kans op een volledige betaling als er niet op tijd passende maatregelen worden genomen.

Door ons uw invorderingsprocessen te laten regelen, kunt u uw kredietverliezen terugdringen. Niet louter op vandaag, maar ook toekomstgericht. Wij hebben veel ervaring en inzicht in betaalgedrag en komen daarom met echte maatwerkoplossingen voor uw behoeften én die van uw klanten.

Een innovatieve partner

Via onze innovatieve AI-oplossing kunnen we een overzicht krijgen van de betalingsgewoonten en de financiële situatie van uw klanten. Op basis daarvan bepalen we wat de beste aanpak is. De stappen die we ondernemen, zijn altijd gebaseerd op het individu. Zo zorgen we er voor dat u uw klantrelatie kunt behouden.

Internationaal credit management – Lokale kennis

Waar uw klant is, zijn wij aanwezig. Dit dankzij onze internationale aanwezigheid, brede expertise, grensoverschrijdende oplossingen en eenzelfde systeem in 14 Europese landen. Dit betekent niet enkel dat we weten hoe we flexibel en succesvol kunnen ageren in verschillende talen, culturen en regelgevingen. Maar ook dat u een lokaal team heeft, waar u ook bent, klaar om alle vragen met betrekking tot internationale claims te beantwoorden.

Meer gemak door digitale diensten

Via onze digitale diensten kunt u uw zaken beheren en in realtime de status van uw dossiers consulteren alsook zelf interveniëren. Ook uw klant heeft via ons debiteuren portaal en een unieke code toegang tot zijn dossier met directe mogelijkheid tot betaling.